Klær for han og henne i alderssegmentet 25 pluss, vil trolig finne noe for enhver smak i lokalene som er på hele 207 kvadratmeter.

Det er ifølge fungerende senterleder Steffen Arntzen og påtroppende senterleder Rune Torbergsen kjedens største butikk i Norge.

– Utvalget består av klær i alle varianter, fra Blazere til jeans, skjorter og gensere, belter og skjerf samt annen lett bekledning til damer og herrer, sier de to.

Har butikker i flere land

–Butikken som nå åpner i Bysenteret er Par Lanes syvende i Norge. Fra før har de etablert seg i Fredrikstad, Sandvika Storsenter, Gulskogen senter i Drammen, Metro senter i Lørenskog, samt i Asker og Bergen.

De har også butikker i en rekke land i Europa, og vil i nær fremtid også etablere nye butikker i München, Wien og tre i London.

Harstad en levende by

– Vi gleder oss til å åpne Park Lane på Bysenteret som er det perfekte stedet for oss.

– Vi har stor tro på Harstad som er en levende by i utvikling og spesielt Bysenteret som vi mener er et godt senter, sier Sigurd Naug i Park Lane Norge.

Viktig og riktig

Også Stian Arntzen i Arctic Eiendom AS, som eier Bysenteret, er glad for å ha fått på plass en avtale med Park Lane Fashion.

– Det er viktig for oss at Bysenteret tilbyr en unik handleopplevelse. Derfor leter vi etter

butikk-kjeder som ikke er etablert i Harstad fra før av, med etableringen av Park Lane

Fashion, får vi akkurat det.

– Vi er sikker på at Park Lane Fashion kommer til å bli et viktig, og riktig, tilskudd til butikkmiksen på Bysenteret.

Mercy Bereket blir å finne som ekspeditør hos Park Lane. Foto: Andreas Isachsen
Steffen Arntzen sjekker at klærne i hyllene henger riktig. Foto: Andreas Isachsen