Torbergsen kommer fra stillingen som selger ved ServiceNord Engros AS. Han har mange års erfaring fra salg og serviceyrket, både som leder og eier.

  • Jeg gleder meg til å ta fatt på spennende oppgaver knyttet til drift og markedsføring av Bysenteret. Vi har som overordnet mål å styrke kundeopplevelsen og gjøre Bysenteret i enda større grad attraktivt for Harstadværinger og tilreisende, sier Torbergsen på Bysenterets hjemmeside.

  • I tillegg til å være senterleder blir Torbergsen også medeier og daglig leder av den nye storbutikken MGS (Meierigården Shopping).

Det skjer mye nytt på Bysenteret fremover. Nye virksomhetene  er under bygging og  åpner til høsten.Meierigården Shopping blir Bysenterets største butikk med et rikt og variert utvalg av klær både til dame og herre, sko, reiseeffekter med mer. Vi gleder oss stort til å vise frem den nye butikken og det rikholdige sortimentet. Vi har stor tro på dette vil bli attraktivt både for harstadværinger og tilreisende. Den blir en butikk på nærmere 1200 kvadratmeter, sier Torbergsen.

Mini-lekeland

Midt mellom MGS og Wayne’s Coffee vil det også bli åpnet et moderne «mini» lekeland hvor barna kan utfolde seg mens foreldrene besøker butikker eller serveringssteder.Park Lane Fashion er et motekonsept. Park Lane Fashion Harstad blir Norges største Park Lane butikk og åpningsdato er  satt til august.  Wayne’s Coffee er et café-konsept med utspring fra Sverige og har vært i Norge siden 2008.

Kjøkken og Kaffe erstatter Jordbærpikene fra september.

Traktøren Kjøkkenutstyr Harstad er den første av mange etablissement som åpner i høst på det «nye Bysenteret».  Traktøren startet i 1989 med sin første butikk i Bogstadveien.

Norli Bokhandel utvider og blir sammen med Ringo en bokhandel- og lekebutikkonsept.