(Folkebladet):

Målselv: Like etter klokka 20.00 melder Troms politidistrikt at de sammen med frivillige mannskaper leter etter en eldre dame i Øverbygd.

Cirka en time senere kommer politiet ut med navn og bilde av kvinnen. Det er 71 år gamle Arnhild Lindholm det søkes etter.

Familien hadde kontakt med henne klokka 13.00 i dag tirsdag, men har ikke hørt fra henne på noen timer og er bekymret, sier operasjonsleder Rune Nilsen til Nordlys.

Kvinnen beskrives som cirka 170 cm høy, slank, grått hår og briller. Det er ingen beskrivelse av klesdrakt.

Politiet har lokalisert bilen hennes og tar utgangspunkt i søk fra denne. Bilen ble funnet cirka to mil fra Lindholms bosted i følge Nordlys. Dersom du har sett Arnhild i dag bes du ta kontakt med politiet på telefon 02800.

Mannskaper fra blant annet Røde Kors og Norsk Folkehjelp bidrar i letingen. Også forsvaret bistår, samt et redningshelikopter.

Siste nytt

Har du tips eller bilde fra en hendelse?

Send inn
Trond Sandnes

Politiet innbrakte en beruset mindreårig gutt

Finnsnes: Politiet innbragte en beruset, hissig mindreårig gutt på Finnsnes natt til 17. mai.

– Etter en god alvorsprat ble han hentet av en forelder, opplyser operasjonsledelsen ved Troms politidistrikt like etter klokka 02.

Trond Sandnes

Brannvesenet rykket ut til brann i en scooter

Bardu: Politiet fikk torsdag melding fra brannvesenet om at de hadde rykket ut til brann i en scooter i Bardu.

Brannslukking pågår, opplyser operasjonsledelsen ved Troms politidistrikt klokka 13.30.

Ida Larsen, Morten Dokka

Kyr falt gjennom fjøsgulv — politi og brannvesen rykket ut

Det var ved dette gårdsbruket i Øvre Salangen at kyrne falt gjennom et gulv. Foto: Morten Dokka

Salangen: Brannvesenet og politiet var like etter klokka 11.30 på plass på et gårdsbruk i Salangen, hvor fire kyr hadde gått gjennom et gulv i en driftsbygning. Politi og brann gikk i gang med å få dyrene ut.

Like før klokka 12.30 får Folkebladet opplyst av politiet på stedet at alle de fire kyrne er reddet ut av fjøsen og er ute på beite.

Fjøsen hendelsen skjedde i, ligger i Øvre Salangen og Salangen kommune opplyser på sine nettsider at hendelsen har medført avrenning fra fraukjeller til Salangsvassdraget.

– Det vil derfor kunne observeres noe misfarging på vannet i elva. Hendelsen berører ikke drikkevann, opplyser teknisk avdeling i Salangen kommune.

Både politi og brannvesen rykket ut til hendelsen og fikk berget dyrene. Foto: Morten Dokka
Susanne Noreng

Rykker ut til gressbrann

Tjeldsund: Politiet har torsdag morgen fått melding om gressbrann ved Breistrand i Tjeldsund. Nødetatene er på veg til stedet, opplyser Troms politidistrikt.

Trond Sandnes

Tenåring anmeldes for å ha spyttet på politiet — mistanke om salg og bruk av narko

Finnsnes: En gutt i tenårene anmeldes for å ha spyttet på en polititjenesteperson i forbindelse med at gutten med flere ble stanset for kontroll

Det skal ifølge politiet ha skjedd på grunn av mistanke om salg og bruk av narkotika.

- Foresatte er varslet og har tatt hånd om gutten. En mann i 20-årene anmeldes for besittelse og bruk av narkotika. Saker opprettes, opplyser operasjonsledelsen ved Troms politidistrikt onsdag kveld.

Trond Sandnes

11 bilførere var for tung på gasspedalen

Takelvdalen: Utrykningspolitiet hadde onsdag kveld fartskontroll i ei 80-sone på E6 i Takelvdalen.

11 sjåfører må punge ut til statskassa da de ble ilagt forenklet forelegg på grunn av for høy hastighet, opplyser operasjonsledelsen ved Troms politidistrikt.

Paula Ruiz De Morales

Slåsskamp i Harstad - ingen skadde

Harstad: Politiet rykket ut klokken 16:30 til bussterminalen etter melding om at flere personer var i slåsskamp. Slåssingen var opphørt da politiet kom frem og det er ikke opplyst at noen har kommet til skade. Det er usikkert hva som var årsaken til slåssingen. Det som imidlertid er sikkert er at en mann i 30 årene anmeldes for ordensforstyrrelse og er bortvist fra Harstad sentrum frem til kl. 08.00 i morgen tidlig. Alle de involverte er godt kjent for politiet fra tidligere, skriver Troms politidistrikt på X.

Paula Ruiz De Morales

Fikk fratatt førerkort på E6

Kåfjord, E6 Skarvdalen: Politiet har avholdt kontroll i 60 sone klokken 15. En mann i 30 årene fikk sitt førerkort beslaglagt da han ble målt til godt over lovlig hastighet.

- To andre førere ble ilagt forenklet forelegg på grunn av for høy hastighet i samme kontroll, meddeler Troms politidistrikt på X.

Paula Ruiz De Morales

Vei i Troms stengt grunnet steinskred

Nordkjosbotn: Fylkesvei 8798 Trollelva- Høgryggen i Lakselvdalen er midlertidig stengt på grunn av steinskred. Dette melder Statens Vegvesen på X klokken 13.

Susanne Noreng

Nytt jordras stenger vei i Troms

BALSFJORD: Fylkesvei 87 ved Skoglund i Balsfjord kommune er stengt grunnet jordskred.

Det melder Statens vegvesen på sine sider.

Vegen er stengt ved Skoglund. Lokal omkjøring via fylkesvei 8570.

Susanne Noreng

Fylkesvei i Troms stengt etter jordras

Gratangen: Fylkesvei 825 mellom Gratangen og Grov i Troms er stengt ved Djuphola etter jordras, skriver NRK Troms.

I følge NRK Trafikk skal geolog være på vei for å sjekke rasstedet.

Paula Ruiz De Morales

Bil trillet ned mot Finnsnesvannet

TRILLET: I følge politiet skal bilen ha landet i en liten damm på baksiden av kirken. Foto: Folkebladet

Politiet har vært på stedet og bekrefter at en eldre dame hadde parkert bilen ved Lenvik Menighet, da den i følge henne plutselig begynte å trille nedover gresset og stoppet i en liten vanndam bak kirken.

– Det er uklare omstendigheter i saken. Vi vet at kvinnen kom seg ut av bilen, enten før den begynte å trille eller mens. Vi har heller ikke opplysninger om hva som fikk bilen til å trille, men kvinnen påstår at bilen begynte å trille av seg selv, forklarer operasjonsleder i Troms politidistrikt Karl Erik Thomassen.

Politiet uttaler seg ikke om skadegraden til vedkommende, men Folkebladet har fått tips om at kvinnen fikk bilen over foten. Om dette stemmer, er uklart i følge politiet.

– De som var ved uhellet er dratt hjem, opplyser Thomassen.

Paula Ruiz De Morales

Mistet lappen i 30-sone i Tromsø

Tromsø sentrum: Utrykningspolitiet har hatt kontroll i 30-sone i Mellomvegen ved syv-tiden tirsdag.

- Ti førere ble bøtelagt, to fikk gebyr for manglende bilbelte, og en bilfører ble målt til 60 km/t og mister førerkortet. Sistnevnte blir det følgelig opprettet sak på, opplyser Troms politidistrikt på X.

Susanne Noreng

Røykutvikling på Hålogaland Teater

Tromsø: Det meldes om røykutvikling på Hålogaland Teater. Nødetatene rykket ut til stedet ved 12.30-tiden.

Det melder operasjonsleder Fredrik Dahl i Troms politidistrikt til iTromsø.

Han kan imidlertid fortelle at brannvesenet har kontroll på situasjonen.

Hva som er årsaken til røykutviklingen kan ikke Dahl si noe om enda.

Også utrykningsleder Bjørn Ole Kongsli i Tromsø Brann og Redning sier til iTromsø at årsaken fremdeles er ukjent, men at det trolig skyldes varmegang i noe elektrisk utstyr i et av teaterets verkstedrom.

Brannvesenet rykket ut med fem mann. Politiet med to.

Kongsli sier alle som befant seg i teaterbygget ble evakuerte.

Politiet har også meldt på X om hendelsen. Der omtaler de det som «røyklukt».

«Nødetatene har rykket ut etter melding om røyklukt i et næringsbygg i Tromsø sentrum. Brannvesenet har lokalisert stedet og har kontroll», lyder meldingen.

Paula Ruiz De Morales

Trafikkuhell med store materielle skader i Tromsø

STORE SKADER: Politiet melder om store materielle skader. Foto: iTromsø

Stakkevollvegen, Tromsø: Politiet rykker ut etter melding om trafikkuhell rett ved politistasjonen.

- Det var en påkjørsel bakfra. Ingen personskade, men store materielle skader, opplyser Troms politidistrikt klokken fire.

Det skal ha vært to biler og to personer involvert i ulykken, opplyser Karl Erik Thomassen operasjonsleder i politiet i Tromsø.

– En bil har kjørt inn i en annen. Den ene bilen skulle ta av fra Stakkevollvegen. I den forbindelse kom en bil bak kjørende inn i bilen foran.

Det er politiets oppfatning at bilen bak er skyldig i situasjonen, opplyser operasjonsleder til iTromsø.

Susanne Noreng

Mann pågrepet etter innbrudd i Tromsø

Tromsø: Politiet rykket natt til mandag ut etter å ha mottatt melding om innbruddsalarm fra et bygg i Tromsø sentrum, opplyser Troms politidistrikt. Politi og ansatt i sikkerhetsselskapet søkte gjennom bygget uten å se noe til gjerningspersonen som var fanget opp på kameraovervåking. En mann i 20-årene ble etter kort tid senere pågrepet i nærheten av Coop Prix Strandkanten. Mannen var i besittelse av formentlig hasj og flere bærbare datamaskiner. - – - Da politiet kom over mannen stod han og fiklet med en elsykkel som det er grunn til å tro at han var i ferd med og stjele. Sykkelen er tatt inn til politihuset i Tromsø så hvis du parkerte sykkelen din i dette området og ikke finner den i dag ber vi deg ta kontakt på telefon 02800. Mot beskrivelse og rett rammenummer vil du få tilbake sykkelen din, opplyser politiet. Politiet har opprettet sak på forholdet.

Amund Granberg Hansen

Mistanke om fyllekjøring etter ATV-ulykke

Dyrøy: Natt til søndag var det en trafikkulykke i Brøstadbotn der en ATV hadde kjørt av veien.

Politiet meldte om ulykken like før kl. 02.00.

Noe senere ble det opplyst om at føreren av ATV-en var sendt til legevakt med ambulanse. Samtidig startet politiet etterforskning for å finne årsaken til ulykken.

Tidlig søndag morgen melder Troms politidistrikt at politiet oppretter sak.

– Fører mistenkes for promillekjøring og kjøring uten gyldig førerkort. Blodprøve er sikret, opplyser politiet.

Amund Granberg Hansen

Stenger forbindelsesløype på Altevatnet

Bardu: Kommunen har i samråd med Bardu Motorferdselforening stengt innerste forbindelsesløype over dammen mellom nord- og sørsida av Altevatnet.

Det opplyser Bardu kommune på sine hjemmesider.

– Råka fra kanalen nærmer seg og når svingen kuttes på sørsida kan vi ikke ta ansvaret for denne forbindelsen lenger. Forbindelsen som går over fra båthavna holdes åpen fortsatt, opplyses det.

Amund Granberg Hansen

Fikk fartsbot i 80-sone

Senja: En mann i 20-årene ble natt til lørdag målt til over lovlig hastighet i 80-sone i Finnfjordbotn.

For fartsovertredelsen ble han ilagt et forenklet forelegg av politiet.

Amund Granberg Hansen

Tenåring tatt for råkjøring på elsparkesykkel

Finnsnes: Politiet stanset natt til lørdag en gutt i tenårene i Finnsnes sentrum, hvor han kjørte langt over lovlig hastighet på elsparkesykkel.

– Sykkelen ble tatt i beslag og det opprettes sak på forholdet. Foresatte ble orientert om hendelsen, opplyser Troms politidistrikt.