Det er en meget glad og fornøyd gjeng Harstad Tidende møter i lokalene på Gansås.

Evan Didriksen, Børge Lauritsen, Cathrine Berg, Kristian Bøckman, Stian Dragland-Haarvik, Trond Mikkelsen, Helge Lindstrøm, Joakim Sara og Stig Nilsen sier det var svært liten diskusjon om de skulle støtte innsamlingen.

– Denne saken er det stor enighet om å støtte. Dette er en viktig sak for alle innbyggerne og vi er stolte over å jobbe i en bedrift som kan og vil bidra. Vårt motto er at vi har hjerte for lokalsamfunnet, og det må vi selvfølgelig leve opp til, sier de.

Det er en selvfølge at vi vil støtte denne viktige saken sier Evan Didriksen (t.v), Brage Lauritsen, Cathrine Berg, Kristian Bøckman, Stian Dragland-Haarvik, Trond Mikkelsen, Helge Lindstrøm, Joakim Sara og Stig Nilsen i Nordkraft fiber. Foto: Odd Leif Andreassen

Hele staben på 15 personer er skjønt enige om at vi må ha et topp moderne sykehus.

– Vårt lokalsykehus må ha det beste utstyret for ikke å sakke akterut. Slik vi forstår det vil roboten kunne redusere sykehuskøene og ikke minst holde kirurgene på jobb, sier de.

Stemningen er god, ikke bare for at de kan bidra tilbake til lokalsamfunnet, men også for at de nylig passerte 8.000 bredbåndskunder, 7.000 av dem har altibox-innhold, mens resten har øvrige bredbåndsprodukt.

– Vi er største bredbåndsleverandør i Harstad, Kvæfjord og Tjeldsund. Vi har skrevet kontrakter stort sett med alle de nye boligprosjektene i byen. Vi mener våre fordeler er lokal tilhørighet, rask respons og svært kort rettetid, sier de.

Bidrag kan gis på konto: 4730.21.28045 i Sparebank 68 grader Nord.