Rune Rudberg Band og Hanne Mette Band hadde ingen problemer med å fylle dansegolvet på lørdag, og kvelden før spilte Rikingan opp for over 314 dansere.

De kom fra fjern og nær, og alle så ut til å kose seg. Unni Haustein hadde kjørt fra Oslo for å få med seg denne happeningen.

– Jeg var her tidligere i sommer for å besøke slekt og familie i Boltås, men denne gangen kom vi bare for å delta i dette arrangementet. Jeg har vært på mange dansegallaer rundt om i landet, men dette er den fineste av alle. Det er tredje gangen jeg deltar, blant annet var jeg her da de markerte femårsjubileet.

God gjennomføring

Da ble hun veldig imponert over hvor fint bordene var pynta og den gode stemninga.

– Her er rent og fint på dansegolvet, ingen søler øl der, og vaktholdet er godt. Dessuten er vaktene kledd i dress og alt er veldig stilig. Dette er dansegalla med stor D, og jeg har allerede kryssa av neste års dansegalla på kalenderen, sier Haustein.

Også lederen for arrangementet, Dag Jøran Olsen, var fornøyd.

– Det kom flere enn vi hadde beregna, og vi måtte sette ut flere bord og stoler. For oss som jobber med dette er det selvfølgelig veldig motiverende at vi setter ny publikumsrekord. Men jeg hadde en mistanke om at det kom til å skje, for Rune Rudberg trekker mye folk, og Hanne Mette band er også populært.

Problemer med strømmen

Han har ikke full oversikt over hvor mange bobiler som har kommet, men det ryktes at det er 170.

– På campen ved Skånlandhallen har vi 150, og der har vi hatt noen utfordringer med hensyn til strøm. Alle får tilgang til strøm til lading, men enkelte bruker mer, og da går sikringene i ett. Ellers er vi mellom 30 og 40 personer her i kveld som sørger for at alle gjestene får en fin opplevelse, og hittil ser alt ut til å fungere greit, sier Olsen.