– Et kunstnerisk pionerprosjekt

Harstad skole blir kommunens største samling av samtidskunst.

Vokser: Marit Victoria Wulff Andreassen fra Kasfjord har fått en hel vegg å boltre seg på. 14 dager bruker hun på å tegne verket på veggen. Inspirasjonen er en blomst som er i vekst og som blomstrer, slik hun mener en skole skal være for elevene. Foto: Odd Leif Andreassen  Foto: Odd Leif Andreassen

... De får mulighet til å bevege seg rundt så utrolig mye kvalitets arbeid gjort av kunstnere fra landsdelen.

kultur

14 nordnorske kunstnere vil ha over 30 kunstverk utstilt på den nye skolen. I disse dager settes verkene opp på skolen slik at alt skal være klart til skolestart.

Dette er kunstnerne: Robel Temesgen, Sissel Blystad, Grethe Irene Einarsen, Ingeborg  Annie Lindahl, Katharina Zahl Fagervik, Rina Charlott Lindgren, Bård Andreas Tørdal, Hilde Tørdal, Hans Ragnar Mathisen, Irene Nordli, Marit Victoria Wulff Andreassen, Joar Nango, Emilija Skranulyte og Tanya Busse.