Siden det i november ble kjent at hun venter barn, har influenceren delt flittig om graviditeten. I januar avslørte hun og samboeren Vegard Jørstad at de venter en liten gutt.

Tirsdag ettermiddag like før klokken 18 deler Sophie Elise på snapchat at hun har født.

– Og så kom han endelig til verden, vår lille sønn, skriver hun.

Gutten ble født klokken 08.50 mandag.

– Jeg var veldig i sjokk da han kom ut og det tok meg ganske mange timer å lande etterpå. Jeg klarte ikke å forstå at han var min baby. Helt sinnssyk følelse. Men nå har jeg tatt det innover meg, og han er helt helt helt perfekt, skriver hun videre.

Isachsen har tidligere uttalt at hun har termin i april. Sønnens navn har hun holdt skjult, men har flittig delt bilder der hun refererer til ham som «baby H».

Sammen med ungdomskjæresten

Det var i mai 2023 hun avslørte at hun hadde blitt sammen med ungdomskjæresten sin. De ble kjent da de var 14 og 15 år gamle.

Selv om forholdet tok slutt etter en liten stund, har de gjennom årene har hatt god kjemi og sporadisk kontakt, har Isachsen skrevet på Instagram.

– At vi er sammen nå føles så fint og utrolig naturlig. Egentlig litt rart at jeg ikke så denne komme før? Når jeg ser tilbake føles det på en måte så åpenbart fordi det «alltid» har vært «noe», delte hun videre på plattformen.

Sophie Elise Isachsen lanserte mamma-podkast i februar. Foto: Podme

Isachsen har siden slutten av februar vært aktuell med podkasten «Sophie Elise – snart mamma» på podkastplattformen Podme.

Både alene og med gjester i studio har 29-åringen snakket om det å snart bli mamma.

Skal flytte til hovedstaden

For tiden bor paret i Trondheim, men planen er å flytte til Oslo etter hvert – sammen med sønnen.

– Jeg har allerede begynt å se etter barnehageplass og jeg har en skuff hjemme med små babyklær i, men babyen kommer ikke til å få sitt eget rom helt enda, det blir først når vi flytter tilbake til Oslo.

Det sa hun til motemagasinet Elle da hun var fire måneder på vei.

Isachsen har en leilighet på 128 kvadratmeter i Vika, som hun kjøpte tilbake i 2021 for 13 millioner kroner. Leiligheten har i perioder ligget ute på leiemarkedet, ifølge TV 2.