Mandag publiserte bloggeren fra Harstad et innlegg der hun var først ut med å publisere Karpe Diems nyeste låt og video, "Hus/hotell/slott brenner". Isachsen, som nylig ble kåret til årets blogger, forklarer innlegget slik:

- For et par uker siden fikk jeg en melding på telefonen fra gutta i selveste Karpe Diem. Jeg kunne nesten ikke tro mine egne ører da de ville ha premiere på sin nye låt og video på min blogg, og jeg forsto heller ikke hvorfor med en gang. De trenger ikke meg for å nå ut til mange, og de kunne sluppet videoen hvor som helst." skriver Isachsen på sin blogg.

For et par dager siden var hun hjemme hos Karpe Diem-medlemmet Magdi sammen med Chirag.

- Nede i kjellerstua hans så jeg videoen og hørte låta med guttene stående bak meg, spente og forventningsfulle hvor hva jeg skulle si. Jeg gråt. Ikke fordi jeg ble trist, men fordi jeg ble så berørt.

Hun skriver videre at hun sa ja til å ha premiere på videoen på sin egen blogg på grunn av tematikken i låta, som omhandler det å være forbilde og rollemodell.

- Selv om gutta i Karpe Diem og jeg er ulike og har forskjellige liv, så er vi i samme posisjon i forskjellige kategorier. Dette er ordene jeg har hatt lyst til å si, følelsene jeg har lyst til å formidle. Fingre som pekes rundt i ring, og ansvar som blir lagt på andre. Og solen skinner inn i store slott som ingen bor i, skriver Harstad-jenta.