Interessen for Sophie Elise Isachsen har skutt i været det siste året. I 2015 danset hun seg til en tredjeplass i TV2-programmet "Mitt Dansecrew", engasjerte seg blant annet i flyktningedebatten og gikk hardt ut mot palmeolje i Freias påskeegg. Hun var også gjest på Senkveld da programmet ble sendt direkte fra Harstad, og ble nylig kårets til mektigste kvinne i norske medier.

Nettstedet Minmote har sammenlignet tall fra bloggene til Isachsen og Caroline Berg Eriksen, som tidligere har blitt omtalt som Norges største blogger.

Tallene som viser en betydelig økning i medieomtale, leserutvikling og inntekt gjør at jenta fra Harstad, som nylig ble den store vinneren på Blog Awards der hun mottok pris for årets blogger og folkets favoritt, nå kan krone seg med tittelen som landets mest populære blogger. Oversikten viser at Isachsen opplever større vekst i alle kategoriene sammenlignet med Berg Eriksen.

Isachsen forteller til Minmote at hun er smigret over tallene.

- Jeg tar med leserne mine på en ærlig reise fra ung til voksen, og leserne mine vokser med meg, noe som gjør at det sikkert er spennende å følge over lengre tid og at jeg får med meg flere lesere på veien, sier Isachsen til nettstedet.

I 2013 hadde 45.489 lesere, mens hun i 2015 ble registrert med 50.477 lesere på sin blogg. Statistikken på Berg Eriksens blogg har imidlertid sunket med 32.800 lesere fra 2013. Hun hadde i 2015 46.080 lesere i gjennomsnitt.

Blogger Caroline Berg Eriksen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix