Slo seg ned på Andørja

Return-vokalist Knut Erik Østgård har slått seg ned på Andørja, fått jobb på båt, men håret klipper han ikke! I kveld tar han ferga til byen for å rocke Bakgården.

RØKTER LAKS Her er Knut Erik Østgård i gang med å røkte laks fra Kleiva Fiskefarm. Han eksperimenterer gjerne med lokal mat.  Foto: Privat

nyheter

Etter å ha hatt Stange i Hedmark som base siden han ble født i 1964, flyttet han på seg for første gang i fjor sommer. I juni 2017 kjøpte han og kona seg hus i Straumen på Andørja. Hun kommer opprinnelig fra Hamnvik.

Drømte om havet

– Men det var ikke derfor vi flyttet dit. Det var egentlig tilfeldig, men vi var på jakt etter en eiendom med havet. De siste ti-tyve årene har jeg drømt om å bo ved havet, gjerne nordafor med litt vær. Jeg liker vær, sier vokalisten i Return, som var det aller hotteste av norske band på 1980- og 90-tallet. De holder det fortsatt gående med et tyvetalls konserter i året, og lørdag kveld står Bakgården for tur.