– Et hærverk mot de svakeste

– Det er den verste stanken vi har vært i nåærheten av, sier Tim-Andre Eriksen og Geir Harald Granbakk.

GRUNDIG VASK Tim-Andre Eriksen (t.v) og Geir Harald Granbakk fikk en noe annerledes arbeidsdag fredag. Først måtte de få de stinkende klærne til HRS, for deretter å vaske innsamlingsboksen.  Foto: Odd Leif Andreassen

Jeg håper og tror at dette er rampestreker, og at det ikke dreier seg om en bevisst, planlagt handling.– Jeg håper og tror at dette er rampestreker, og at det ikke dreier seg om en bevisst, planlagt handling.

Sissel Sandberg, Fretex
nyheter

De to jobber for Fretex, og skulle fredag tømme innsamlingsboksene på den nedlagte fergekaia på Borkenes. Men det var noe helt annet enn synet av klær som møtte dem.

– Vi kjente en grusom lukt med en gang vi parkerte. Da vi åpnet boksen, slo den verste stanken som vi har borti mot oss. Stanken var så sterk at vi ble kvalme. Fisken har trolig ligget i boksen i lang tid. Det har også vært varmt de siste ukene, sier de.