Skrevet av: Frode Bygdnes.

For det første kan du ikke dokumentere at jeg har støttet drap på sivile, heller ikke den 7. oktober. Det er en simpel debattstil å ilegge meg slike standpunkter.

Det er avslørende at en ønsker å diskutere mine standpunkter og ikke Israels handlinger. Jeg har heller aldri beskyldt det israelske folket og jødene for bombinga av Gaza. Det er den sionistiske staten Israel som står for ugjerningene, med støtte av vesten. Dette er storpolitikk og angår derfor hele menneskeheten.

Jeg utfordrer derfor John Erling Madsen til å våge å ta avstand fra slakting av barn og sivile både i Gaza og på Vestbredden. Det er ikke slik en oppnår fred.

Fred får en om en respekterer mennesker. Det gjør ikke en apartheidstat som Israel, det gjør ikke en krigsnasjon som feigt bomber barn og sivile. Vi kan gjerne diskutere religion sin betydning og skyld, men nå dør uskyldige mennesker i et omfang vi må stoppe. FN sitt forslag om våpenhvile må støttes og de som går mot det, må imøtegås. Blir du, Madsen, med på å forsvare menneskeliv uansett etnisitet?