Fryktet smell mot hodet

– Mentalt var det viktig å komme tilbake så fort som mulig. Nå slipper jeg tenke mer på det som skjedde og kan legge saken bak meg, sier Salen Aune, som spilte med åtte sting i leppa.

– Stingene er ikke det verste, men jeg var redd for å få en ny smell mot hodet og reserverte meg litt i hodedueller innledningsvis. Etter 20-30 minutter var det som å spille fotball på vanlig måte igjen. Da kjente jeg ikke lenger på frykten, sier han.

– Den siste knappe uka har vært et sirkus, men nå er jeg tilbake på banen og kan spille fotball igjen. Da er jeg fornøyd.

Rotet bort seieren

Han bestemte seg for å rekke kampen mot Medkila 2 allerede da han var på legevakta sist fredag, men den endelige beslutningen ble tatt da han klarte å gjennomføre treninga onsdag.

Kvæfjord ledet 1-0 til pause, men rotet bort to poeng på overtid etter å ha dominert i banespill og sjanser. Kvæfjord kastet bort en kontringssjanse i tilleggstiden. Medkila slo tilbake og utnyttet ubalanse til å utligne.

– Til pause burde kampen vært avgjort. I andre omgang mistet vi rytme, noe som har gjentatt seg i flere kamper. Det må vi få gjort noe med, oppsummerer Salen Aune.

Simon Salen Aune Foto: Øyvind Askevold Kaarbø