Tidligere i uka arrangerte Håndballklubben Landsås årets avkast, eller kick off, som de kaller det selv, for klubbens medlemmer og familier før sesongen er i gang for alvor denne helga.

Til sammenkomsten hadde klubben invitert en av Europas største illusjonister, selveste Alexx Alexxander, melder Johannes Sørensen og Ronny Sørensen i HK Landsås.

– Han kom rett fra Hollywood der han har gjennomført 28 forestillinger på 21 dager, alle med fulle hus. Alexx Alexxander laget et fortryllende show der han klarte å underholde og overraske både voksne og barn med sine fantastiske magiske triks, skriver klubben i en pressemelding.

UNDERHOLDNING: Alexx Alexxander var det store trekkplasteret da alle klubbens spillere, medlemmer og støttespillere var på kick off denne uka. Foto: HK Landsås

Klubben håper at også deres spillere skal overraske og begeistre i hallen fram mot neste sommer. I løpet av høst, vinter og vår skal klubbens medlemmer tilbringe mange timer i hallen. Da er det viktig å bli kjente med hverandre på forhånd.

– Vi samler spillerne og foresatte, samtidig som vi får presentere alle lagene som klubben stiller med i årets sesong. Vi får også bygget klubb ved at vi kan møtes til sammenkomster utenom treninger og kamp. Denne kvelden er en sesongstart for alle i Landsås.

Kakebordet var fylt til randet av gode kaker bakt på dugnad. Alle klubbens lag ble presentert med innløp der det ble tatt i bruk lyskastere og pyroteknisk utstyr.

PYRO: Tøff presentasjon av samtlige spillere, akkurat som på internasjonale arenaer. Foto: HK Landsås

Håndballklubben Landsås stiller med hele 13 lag i 23/24-sesongen. Seks av disse er seriespillene lag.

Sesongens første seriekamp spilles på hjemmebane i Landsåshallen lørdag formiddag når klubbens 16-årsguttelag får besøk av NOR HK fra Narvik.