Hinnøya kan fortsatt vinne nordnorsk 1.-divisjon i futsal, og dermed få sjansen til å rykke opp til eliteserien via kvalifisering, men må i så fall ha hjelp etter å ha tapt 3-5 for Berserk og spilt uavgjort 1-1 mot Sjarmtrollan 2/Skarp. Det ble full pott kun mot TSI med seier 3-0.

– Resultatene var ikke helt bra. Vi mistet heng på dem som er over oss på tabellen. Tredjeplassen er innen rekkevidde, for så vidt også andreplassen dersom vi vinner resten, sier spillende lagleder Andreas Fiva.

Trolig må Hinnøya spille i 1.-divisjon også neste sesong.

– Målet er å vinne hver kamp. Når vi stiller med alle mann, er vi det beste laget i serien. Slik jeg ser det har vi også noe å gjøre i eliteserien, men for å komme dit handler det først og fremst om å få alle til å stille til kamp hver helg i 1.-divisjon. Kvaliteten er til stede såframt alle i troppen prioriterer futsal. Mens vi har brukt over 20 spillere hittil i sesongen, har serieleder Berserk en stabil tropp på 12 mann. For vår del blir variasjonen i troppene for stor fra runde til runde, sier Fiva, som spår at Berserk vinner serien.

Hinnøya ledet for øvrig 3-0 over Berserk til pause lørdag, men tapte 3-5.

– Vi var for urutinerte, og ble oppjaget og stresset, sier Fiva.

Birk Berg-Johansen debuterte for Hinnøya i helga, og skåret i samtlige tre kamper.