Mario Woodson og Mehyar Rafii-Aval Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

Etter søndagens tap for Asker Aliens varslet trener Robert Holm at det blir utskiftninger i spillerstallen.

- Jeg forventer mer modenhet, både på og utenfor banen. For å få det, er vi nødt til å hente inn nye spillere, sa Holm til Harstad Tidende mandag.

LES MER OM KAMPEN I DAGENS HARSTAD TIDENDE.

Harstad Tidende har flere kilder som uavhengig av hverandre forteller at veteranen Woodson vil bli forsøkt løst fra kontrakten.

Rafii-Aval skal ha fått muntlig avskjed allerede i pausen under kampen Asker mot Harstad.

Elitelagets leder Tore Berset vil ikke spekulere i navn.

På styrenivå skal Harstad BBK være opptatt av at prosessene er ryddige. Der ønsker man at spillere kun skal forlate hvis de selv ønsker å dra, eller på grunn av brudd på klubbens retningslinjer.

Spillerne på prøvespill er Donald Oatis og Aurimas Stakenas. Begge er levert av agenten Adam Prossin. Det er samme agent som sendte Charlie L. Frierson III til Harstad da Jeff Rogers og hans agent Brian Elfus ikke kom til enighet med Harstad om ny kontrakt.

Agentbyrået til Elfus er også representant for Mario Woodson.

- Legger man to og to sammen, skjønner man at Woodson skal ut. Både på grunn av klubbens valg av agent i utvelgelsen av nye spillere, samt at de to på prøvespill begge er storvokste spillere som spiller i Woodsons posisjon, sier en kilde.

Kveldens trening i Harstadhallen er lukket for alle andre enn trener, styret og spillerne. Det kommer trolig til å bli plassert ut vakt for å hindre at andre kommer inn i hallen.