Det sier avtroppende daglig leder Stig Karlsen etter at tida som daglig leder nærmer seg slutten. 1. februar går han over i ny jobb. Da er det arvtaker Reidar Grønbeck som skal overta skuta når tida er moden for ny jobb for Karlsen.

– Jobben som daglig leder i regionens største klubb har vært spennende, allsidig og krevende. Daglig drift, markedsarbeid og oppfølging av avtaler er hva som står i sentrum for Grønbeck i jobben som daglig leder i regionens største idrettslag, sier den daglige lederen.

Han har sin siste arbeidsdag 1. februar, men skal følge opp Grønbeck i en overgangsperiode i oppstarten.

– Dette er en spennende jobb som var veldig rett for meg akkurat nå, sier Grønbeck om sin nye jobb.

Han legger ikke skjul på at han gleder seg til å ta fatt på jobben i regionens største fotballklubb.

– Jeg hadde veldig lyst på denne jobben. I mine tidligere jobber har jeg vært med på å skape ting i mine tidligere jobber, og ønsker nå ta steget videre i Medkila, sier Grønbeck.

Han understreker også at det er flere aspekt ved jobben som gjør at daglig leder-stillingen er ekstra spennende.

– Jeg brenner for det frivillige arbeidet som gjennomføres i idrettslag. Og jeg ser også på dommergjerningen som et viktig arbeid i klubben. Jeg har hatt en sentral posisjon hva angår dommerrekruttering i Kvæfjord, og ser for meg å videreføre arbeidet i Medkila.

Styreleder Lars Sandnes sier følgende om nyansettelsen:

– Vi trodde at det skulle bli utfordrende å finne Stigs arvtaker, men det er vi sikker på å ha funnet. Reidar er rett mann for denne jobben med sitt engasjement, sin kapasitet og sin kunnskap, sier Sandnes.