De tre, som representerer Tinden Bueskytterklubb, kunne henge hver sin gullmedalje om halsen.

Pappa Jon-Arne gikk til topps i klasse Recurve, mamma Kristine i klasse Compound, mens datter Amalie gikk seirende ut av klassen Recurve rekrutt.

Tinden stilte også med Walter Johansen i klasse Compound herrer 50, der han til slutt endte på en fjerdeplass.

Lavere stevnedeltakelse

– Jo da, det går ikke an å klage på innsatsen. Men nå skal det sies at det ikke var all verden av deltakelse under årets mesterskap, forteller Jon- Arne Storelv.

– Det har for øvrig vært en trend at deltakelsen på utendørsstevner i landsdelen så langt i sesongen har vært dårlig.

– Det kan ha sammenheng med det dårlige været vi hadde i mai og juni.

– Det er lite vi bueskyttere liker dårligere enn kaldt vær med regn og vind. Det er rett og slett de verste forholdene vi kan tenke oss, sier han.

Ikke superoverrasket

– Tatt i betraktning den dårlige deltakelsen under NNM ble vi ikke superoverrasket at det gikk så bra som det gjorde, selv om konkurranseerfaringen så langt i år ikke er den beste.

– Langt tøffere blir det nok å hevde seg i toppen av resultatlistene til helga, da vi reiser til Fredrikstad for å delta under årets utendørs-NM.

Topp 4

– Personlig la jeg min aktive karriere på hylla for flere år siden, men syntes fortsatt det er gøy å delta i konkurranser.

– Under årets mesterskap stiller det 43 skyttere i min klasse. Klarer jeg å hevde meg blant de 25 beste, vil det være en tilfredsstillende prestasjon.

– Langt høyere på listene bør Amalie havne. I hennes klasse stiller det i alt 17 utøvere.

– Etter mitt syn bør det være realistisk å kunne håpe på en topp 4 plassering for hennes del, sier Jon- Arne Storelv.

Fire gull til Harstad Bueskyttere

Harstad Bueskyttere stilte med fem deltakere under NNM.

Finn Erik Johansen gikk til topps i klasse langbue 1, Erik Johansen vant klasse Compound rekrutt, Guro Dreyer tok førsteplassen i klasse Compound rekrutt, mens Lise Skretteberg Støle tok gull i minijuniorklassen i langbue. Ingrid Skretteberg Klo ble nummer to i klasse Recurve rekrutt.

Klubben sender ingen deltakere til årets NM i Fredrikstad.