De klarte å demme opp

– Men slik gikk det ikke. Selv om vi fikk en del muligheter, spesielt i første omgang, klarte hjemmelaget å demme opp alle våre forsøk på å trenge gjennom forsvaret deres. Unntaket var da Kristian Ellefsen sendte oss i føringen midtveis i første omgang.

– Ut fra innsatsen de la for dagen var det etter mitt syn ikke ufortjent at de fikk med seg det ene poenget, sier han.

Vi ble mer urytmisk

Risbøl opplevde at skadelisten ble ytterligere forlenget idet både Daniel Windstad og Ole Kristian Frikstad måtte forlate banen i første omgang. Fra før har laget både Jonas Holm, Mads Mehus, Chris Andersen og Aleksander Småback skadet.

– At både Daniel og Ole Kristian måtte gå av banen resulterte i at det offensive spillet vårt ble mer urytmisk. Vi skapte mindre, og gjorde det lettere for hjemmelagets forsvar å demme opp våre forsøk.

– Defensivt fungerte vi godt, noe to avslutninger på mål gjennom andre omgang fra Grovfjord/HIL2 side vitner om, påpeker Risbøl, som sier det er inspirerende å fortsatt henge med serieleder Leknes.

Inspirerende

– Leknes er nok per i dag det beste laget i avdelingen, men håpet er at vi skal klare å henge med utover i sesongen.

– Å kjempe i toppen av tabellen er uansett mye mer inspirerende for hele spillergruppe, en å ligge i ingenmannsland uten noe å kjempe for, sier Eirik Risbøl.

toppscorer: Kristian Ellefsen noterte seg for sin niende scoring for sesongen. Her i duell med Johannes Henriksen og Magnus Johnsen. Foto: Svein Bertin Simonsen. Foto: Svein B. Simonsen