Ikke godt nok

– Juniorfotball, sa trener Bjørn Ludvigsen til Harstar Tidende etter kampen.

– Etter at de får sitt først mål får de kampen inn i sitt spor. Vi begynner å stresse og jage, og gjør dumme ting med ballen. Det vi gjør videre utover i kampen er rett og slett ikke godt nok.

– Vi ser ikke ut som et lag, blir løpende en og en, og det virker som både det kollektive og det mentale svikter.

– Vi spiller egentlig juniorfotball i store deler av andre omgang, sier en tydelig skuffet og betenkt Ludvigsen som sier nope må gjøres for å komme sterkere tilbake når høstsesongen tar til.

– Det som må gjøres er at spillerne får et treningsopplegg som må følges i ferien, både med hensyn til å bygge form og sørge for å komme sterkere tilbake.

- Vi i trenertroikane må nok etter ferien stramme litt inn i forhold til det som gjøres på treningene, både i forhold til krav til mentalitet og attitude, sier han.

Skåret fra 60 meter

En langt mer fornøyd spiller etter kampen var nok Greis Erik Eck Jørgensen.

I det 81. minutt får han ballen på midtbanen, ser at målvakt Suleiman Suleimanovic står på 20-30 meter. Han skyter fra om lag 60 meters hold, og ballen går i en bue over målvakten og i sender gjestene i 3-0 ledelse.

– Jeg ser jo at han står litt langt ute, og gjør et forsøk. Å si at det var iskald beregning er vel å ta litt hardt i.

–Litt tur må man imidkertid ha, og heldigvis går den inn, mitt første mål på a-laget på to år, sier en lykkelig Eck Jørgensen som stter kampen nærmest ble overfalt av glade lagkammerater.

betenkt: Bjørn Ludvigsen var svært betenkt over hjemmelagets prestasjoner utover i lampen mot Grei. Foto: Andreas Isachsen Foto: Andreas Isachsen