For første gang møtte det nye klubbstyret sine velgjørere i samlet flokk, og et åttitalls enkeltpersoner og representanter for bedrifter og offentlige institusjoner som støtter Harstad Vikings på større eller mindre vis var møtt fram i 6.-etasjen på Thon-hotellet i Harstad.

Hensikten var å pumpe stemninga opp før kampen mot 3B, men også drive litt lagarbeid utad. Fersk styreleder for laget, tidligere trener Tore Berset, lovet at det oftere skal bli lignende treff - gjerne i forbindelse med Vikings' hjemmekamper.

Laget var også til stede og det oppsto en helhjertet tone mellom utøverne og støttespillerne. Etter at spillerne tok turen opp i hallen for oppvarming, ble praten og glassene sluppet løs.

Trener Alexander Bray fortalte hvordan laget skal snu den nylige motgangen og plassere seg i førersetet i norsk basketball. Og Berset snakket om økonomi. Han sa at kriseplanen blir effektuert punkt for punkt, og at laget skal være ute av knipa om innsamlingsaksjonen rundt årsskiftet blir innbetalt som lovet.