Solid avslutning av Vikings i Bergen i kveld. Duoen Rogers/Woodson sto frem for Vikings i siste periode, og var lagets beste spillere når det spisset seg til i Gimlehallen mot slutten.

Gimle - Harstad Vikings 82-87 (45-39)

(23-17)(22-22)(19-25)(18-23)

Poeng Vikings: Mario Woodson 30, Jeff Rogers 26, Robertas Bitinas 12, Fredrik Knutsen 9, Christer Fonnes 5, Thomas Vangen 3, Bjørn Risshall 2.

Tilskuere: 304.

4. periode: Jeff Rogers tar tak for Vikings i perioden. Han putter 11 poeng og er toneangivende til at Vikings drar seieren i land. Også Mario Woodson bidrar med seks poeng i den siste periode. Woodson blir toppscorer for Vikings med 30 poeng.

3. periode: Harstad Vikings har endelig få kontakt med Gimle. Jeff Rogers scorer på begge straffene, slik at det står 64-64 foran den avgjørende perioden. Vikings har besvist spilt mange pasninger inn til Mario Woodson i perioden. De har vært en suksess. Mario ordnet 11 poeng i denne perioden, og han er toppscorer med 22 poeng etter tre perioder.

2. periode: Vikings har på ingen måte de sortkledde med seg i Gimlehallen i kveld. Bergensdommer Stein Halvor Moe dømmer. Etter få minutter av perioden har Vikings allerede fem lagfeil. Vikings får to tekniske feil og en sportslig feil dømt mot seg av Moe.

Gimle leder tidlig 30-19. På det meste ledet Gimle med 15 poeng. Vikings samler seg på slutten av perioden og henter Gimle inn noe. Laget er seks poeng bak midtveis i kampen. Jeff Rogers (8 poeng) og Mario Woodsen (8) scorer fleste i denne perioden. Som ender 22-22.

1. periode: Viking åpnet strålende og ledet hele 7-0 før hjemmelaget våknet. Så stoppet det helt opp for Viking. Dårlig spill og mange feilpasninger. Hjemmelaget kom seg forbi, og kunne se at de ledet med 9 poeng på gjestene fra nord, rapporterer HTs utsendte i Bergen, Øyvind Askevold Kaarbø.