Klubben inviterer alle barn i 8–14-årsalderen til gratis håndballskole torsdag og fredag.

– Vi skal lage en magisk håndballskole, som passer for alle, både deg som aldri har rørt en håndball, eller for deg som spiller håndball på den ukentlige basis, lover Johannes Sørensen, som er ansvarlig for opplegget.

Det er satt av fem timer hver av dagene, og det serveres lunsj og frukt mellom slagene.

Spillere på klubbens 16-årslag for jenter og gutter skal være instruktører, og det er et bevisst valg, ifølge nestleder Ronny Sørensen i klubbstyret.

– Ettersom disse har fri fra skolen, er de tilgjengelige. Det er gøy å få lære av noen yngre, og ikke bare vi gamlinger som ellers er trenere, sier Sørensen lattermildt.

Han forklarer hvorfor klubbstyret har gitt tommelen opp for en håndballskole uten deltakeravgift.

– Vi har en plikt til å organisere og ta vare på ungdom, og skape tilbud for dem. Vi har hatt lignende tilbud tidligere, og har også hatt to treninger ukentlig i ferietid, rett og slett fordi ikke alle har noe å gjøre på fridager, sier Sørensen.

Arrangementsansvarlig Johannes Sørensen lover to supre dager i hallen der deltakerne skal trene på å lære seg mye nytt, både med og uten ball.

– Deltakerne skal få lære seg både triks på banen, men også litt av viktigheten av å tilhøre et lag, og vi skal selvfølgelig også vise hvorfor håndball er den beste sporten å holde på med, sier Johannes Sørensen.