Harstad vant første kvartfinale mot Gimle på fredag. Nå var det returoppgjøret som sto for tur.

Kampen startet kl 1700.

Mario Woodsen legger på to nye poeng, men Gimle ligger foran med to poeng etter fem minutter - 9-7 til Gimle. Robertas Bitinas har allerede rukket få inn to tre-poengere.

Etter ti minutter har Vikings festet grepet og leder nå 18-11. Mario Woodsen har lagt inn to straffekast og Jeff Rogers har meldt seg på med sin første to-poenger.

Etter et kvarter er nå stillingen 22-36 til Vikings. Flere av spillerne har meldt seg på, og Christer Fonnes har skåret fem poeng og Fredrik Knutsen tre poeng.

Etter 20 minutter ligger Vikings foran med 10 poeng - 37-47. Robertas Bitinas har lag på nye fem poeng - til sammen 21 så langt i kampen, mens for Gimle har Magne Fivelstad en bra dag med 10 poeng så langt.

Midtveis i tredje periode ligger Vikings foran med 20 poeng, og ser ut som at de har alt under kontroll.

Gimle har spilt seg inn i kampen igjen - og har redusert til 67-73; fattige seks poeng bak, etter 35 minutters spill.

Til slutt vant Vikings kampen med 88-93, og det var - ikke uventet Robertas Bitinas som avsluttet med å skåre det siste poenget.