Brenna, som har vært med på å oppleve det som de fleste vil være enig i har vært en skuffende sesong for Harstad, var en avgjørende spiller i oppgjøret mot Lødingen lørdag i det som var Harstads siste kamp for sesongen.

Lagene gikk inn til pause på stillingen 9-9, og spenningen skulle holde oppe gjennom store deler av kampen.

I sluttminuttene var spenningen til å ta og føle på. Med ett mål som skilte lagene ble det tatt timeout med et halvt minutt igjen av kampen. Lødingen presset på i sluttminuttene, men det ble ikke skåret flere mål, og Harstad fikk den etterlengtede seieren.

Knust

Christian Arntsberg, som med fem mål var Lødingens mestskårende i rivaloppgjøret, var skuffet etter kampen.

– Dette er enormt kjipt, for vi hadde mange bomskudd i kampen. 21 mål bakover er greit, med 20 skåringer er i underkant. Vi bør skåre mer, det er det ikke noe tvil om, sier han.

For Arntsberg var det viktig å ta alle poengene mot Harstad.

– Det svir så mye å tape mot Harstad, og det er vanskelig å beskrive hvor knusende det er. Begge lagene er midt på tabellen, og verken vi eller Harstad har hatt en sesong som vi har ønsket. Da er det ekstra viktig å vinne slike rivaloppgjør, sier han.

– Vi har hatt noen dårlige kamper i år hvor vi har forventet mer av oss selv. Forhåpentligvis slår vi Harstad til neste år, legger Arntsberg til.

– Deilig

Mens Lødingen fikk en lang tur hjem, var Mats Sørli Brenna nærmest i gledesrus etter oppgjøret.

– Dette er så forbannet deilig. Det kan ikke beskrives. Å vinne mot Lødingen på hjemmebane i siste seriekamp foran neste fulle tribuner er deilig, sier han.

VIKTIG: Mats Sørli Brenna mener seieren mot Lødingen var årets deiligste seier. Foto: Theodor Karlsen