Både Skånland OIF og Hinnøya fikk kjørt seg i helga med et tettpakket program med mange futsal-kamper i 1.-divisjon avd. 6.

Viktige kamper

Skånland startet helga med en 6–1 seier over Salangen, før de tapte 4–9 for Berserk og spilte uavgjort mot Sjarmtrollan 2/Skarp. På søndag var det på nytt et oppgjør mellom sistnevnte lag og Skånland, men denne gangen vant skånlendingene 5–1.

2–0 over Vesterålen 2, og et 2-5-tap for Storsteinnes, var resultatene i søndagens siste kamper.

– Kampene mot Berserk og Storsteinnes var kampene vi absolutt måtte vinne dersom vi skulle være med i toppen. 10 poeng av 18 mulige er vi likevel veldig fornøyd med. Jeg mener guttene har levert en kanonhelg. Etter 40 minutter per kamp var vi veldig slitne da vi i lørdagens siste kamp møtte et Sjarmtrollan 2/Skarp-lag som stilte veldig sterkt, sier Roger Boltås.

Sterke andrelag

– Både Sjarmtrollan 2/Skarp og Vesterålen stilte veldig sterkt i helga. Begge lagene stilte med flere eliteseriespillere. Derfor er 2-0-seieren over Vesterålen den kampen vi er mest fornøyd med. Resultatet var 0–0 lenge, men vi var tålmodige i angrep, og forsvarte oss godt. Derfor fikk tre viktige poeng med oss fra kampen, forteller Boltås.

Hinnøya leverte

Hinnøya startet helga med en 5-2-seier over Nordpolen, og vant deretter 3–1 over Sjarmtrollan 2/Skarp. Da de møtte Vesterålen 2 i lørdagens siste kamp ble det uavgjort, 1–1. På søndag var det Salangen som var siste motstander, og kampen endte med en 6-1-seier i Hinnøyas favør. Hinnøya plukket altså ti av tolv mulige poeng.

Hinnøya har 19 poeng i divisjonen etter åtte spilte kamper, mens Skånland har 22 poeng på 12 spilte kamper.

Neste helg venter et oppgjør mellom nettopp Skånland og Hinnøya.