Harstadværingen ble tidligere tirsdag presentert som forsterkning for Lars Bohinens nyopprykkede Sandefjord. Det er klart åtte dager etter at ht.no avslørte at Kind Bendiksen var ferdig i Molde.

- Jeg har faktisk vært nær ved å signere med Sandefjord et par ganger tidligere. Denne gang klaffet det, og det er ei ny utfordring, som jeg ser på som veldig spennende, sier Kind Bendiksen.

- Passer meg godt

Tidligere tirsdag siterte ht.no Bohinen, som overfor klubbens egen nettside uttalte at Kind Bendiksen er forsøkt hentet til Sandefjord to ganger tidligere.

- Men da valgte han feil begge gangene, sier Bohinen.

- Ja, det har han også gjort klart overfor meg, humrer Kind Bendiksen.

- Også ved tidligere forespørsler vurderte jeg at Bohinen er en trener jeg har lyst til å jobbe under. Jeg syns han har en spennende måte å tenke fotball, og den type fotball Sandefjord ønsker å spille passer meg veldig godt. På det tredje forsøket ble det klaff. Jeg er strålende fornøyd med å få denne avtalen i boks, sier Kind Bendiksen.

Må prestere

Han dveler ikke over om det faktisk var feil å velge Tromsø og Molde de to gangene Sandefjord og Bohinen tidligere har vært på banen.

- Som fotballspiller kan jeg ikke tenke slik. Interessen fra Sandefjord var interessant da som nå, sier 27-åringen.

Kind Bendiksen er klar på hvor viktig det er å velge riktig arbeidsgiver etter at hans avtale med Molde ble terminert ett år før tiden. Han er i en fase av karrieren hvor spilletid er viktig.

- Alle fotballspillere er opptatt av å være på banen, det gjelder også for meg. Nå kommer jeg til en klubb der alt ligger til rette. Sandefjord har et sterkt mannskap, som suverent rykket opp til eliteserien. Jeg føler at det handler om meg selv. Sjansene og spilletiden vil komme så lenge jeg presterer, sier han.

Kind Bendiksen vender hjem til Harstad for juleferie tirsdag kveld og slutter seg til Sandefjord når klubbens sesongoppkjøring starter i begynnelsen av januar.