Episoden skjedde i Harstadhallen under en "time out" i kampen mellom Harstad Vikings og Ulriken Eagles for en uke siden.

Karoline Olsen hadde plass på parketten. Ved siden av satt lillebror på tre år og en tanteunge på fire år. Også Olsens foreldre og søster var til stede.

Under en "time out" på slutten av kampen snudde Karoline seg for å snakke med søsteren. Plutselig ble hun truffet på venstre side i ansiktet av en knallhard ball, sendt av gårde av en frustrert Vikings-spiller. Karoline var helt uforberedt på at det skulle komme en ball susende midt i en pause.

– Skuddet var så kraftig at jeg svimte av. Jeg tør ikke tenke på hva som hadde skjedd dersom ungene ved siden av hadde blitt truffet, sier 20-åringen.

Karoline vil ikke fortelle hvem som kastet ballen, men reagerer på at hendelsen ikke fikk følger for spilleren.

– Når han kaster ballen i sinne mot publikum, bør han bli utvist. Jeg ser selv innebandy-spiller. Hvis vi opptrer ampert blir vi utvist tvert, forteller Karoline.

Karoline har vært plaget av hodepine hele uken. Hun håper hun skal være i stand til å gå på jobb mandag.

– Jeg er skuffet over måten Vikings har håndtert denne saken. Jeg hadde forventet at de tok mer ansvar. Jeg fortalte at jeg tapte penger på sykmeldingen. "Synd", var svaret jeg fikk.

Karoline Olsen Foto: Gurid Ivarhus Næss