Hall-feiring flyttes til over nyttår

De som var klar for å oppleve saltoer og c-momenter må smøre seg med tålmodighet.
sport

Harstad Turnforenings gave til byen etter at kommunestyrets politikere sa ja til oppføringen av turnhall på Stangnes, var at byens befolkning skulle inviteres til åpen dag i regi av turnforeningen. Det skulle etter planen gå av stabelen førstkommende søndag. Men slik ble det ikke. «HTFs styre har i dag besluttet å flytte feiringen av vedtaket om bygging av turnhall i tilknytning til Stangneshallen fra søndag 21. november til søndag 30. januar. Dette på grunn av høyt smittepress i omkringliggende kommuner og i fylket pt samt økende smitte i Harstad, men også som følge av lav vaksinegrad blant de unge. Vi ønsker ikke at dette arrangementet skal bidra til unødvendig smittespredning før jul og håper på litt lettere forhold i månedsskiftet januar-februar.», skriver de på sin facebook-side.