Kilkam Esport er det første regionale laget som deltar på NM

Mikael Erviks mannskap hos Kilkam Esport ble de første regionale laget som deltok i et norgesmesterskap innenfor e-sport.

E-SPORT: Kilkam-leder Finn Håkon Jørstad (t.v. og prosjektleder Christoffer Ervik kan smile over at Kilkam Esport er første lokale lag som deltar i NM-sluttspillet i FIFA 22. Trener for laget er Mikael Ervik. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Det skjedde mandag ettermiddag, da den første runden av de norske mesterskapet i FIFA 22 ble avholdt i regi av Norges Fotballforbund.

Mandag kveld hadde de lokale spillerne sine første offisielle kamper under årets grunnserie. Den første motstanderen var ett av Ballstads tre lag i årets lokale sluttspill. Det endte med litt startproblemer for Kilkameratenes lag, bestående av Joakim Vaskinn, Lukas Andersen og Tobias Sletteng.