Festspillcupen gjenoppstår - med fire eiere

Medkila IL, FK Landsås, Harstad IL og IF Kilkameratene har stiftet et felles aksjeselskap.

SAMSPILL: Spillere fra Medkila, Landsås, HIL og Kilkam, som er klubbene som står bak den nye storsatsingen. Planene er å lage ei gedigen turnering i juni neste år. Fra venstre: Martine Nytræ Halland fra Medkila, David Nyhus fra Landsås, Jayden Fallah fra HIL og Benedicte Torbergsen fra Kilkam.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Selskapet med navn Festspillcupen Harstad AS ble stiftet 10. oktober og foretaksregistret 11. november. Styreleder er Lena Torbergsen, som er fotballeder i Kilkam.

I styret er også Trond Adrian Johansen, Bjørn Ludvigsen og Siri Austgard. Førstnevnte er styremedlem og kvalitetsklubbansvarlig i Medkila IL, mens Ludvigsen og Austgard er styreledere i henholdsvis Harstad IL og FK Landsås.