Kan berge eliteserieplassen denne helga

Harstadværingen Anders Jenssen (bildet) og hans Tromsø IL har tatt et langt steg bort fra den verste nedrykksstriden ved å levere en sterk høstsesong. Det betyr også at de allerede fire serierunder før slutt kan gå hen å sikre plassen i årets eliteserie.

FORNØYD: Anders Jenssen 

sport

Det kan skje etter møtet med Vålerenga på Ullevaal søndag. – Vi har vært i en flytsone, og har opplevd en sterk høst etter en litt tøffere start på sesongen. Laget har ikke bare tatt steget bort i fra den verste nedrykksstriden, men har også fått godt med arbeidsro til å bygge laget inn imot neste sesong. Selv er jeg også godt fornøyd. Her har det vært relativt mye spilletid, samtidig som man innimellom har blitt satt ut av småskader. Men det er en sunn konkurranse om spilletida i stallen, og på mange måter sånn som det skal være. Så har jeg også tro på at vi kommer fra helga med noe hjem til Tromsø. Vålerenga har havnet utenfor både topp og bunnkamp, og har lite å spille for. Men det vil nok koke, sier Jenssen.