– Skuffet over at vi ikke kjemper om mesterskap

Jim Johansen trodde fullt og fast på at Landsås hadde kvalitetene til å utfordre HIL i kampen om årets seriemesterskap.

BUNNIVÅ: Jim Johansen mener at laget har hatt et for lavt bunnivå til å utfordre HIL i kampen om seriemesterskapet. 

sport

Det var nemlig noe som den tidligere kongepokalvinneren med Strømsgodset la seg høyt i banen tidlig i sesongen. Han mente at tittelen som byens beste lag var åpen for de som ville ta den, og at han tenkte at laget fra Seljestad absolutt skulle være med på å kjempe om. Han uttalte blant annet at han trente med byens beste lag i øyeblikket, og at man skulle utfordre HIL i kampen om seriemesterskapet denne sesongen.

– For lavt bunnivå

Om man utelukkende skal bedømme utsagnene på de 90 minuttene som ble spilt på Harstad stadion lørdag, er det fortsatt et godt stykke igjen før lagene er på nivå med hverandre. I tillegg skal det også sies at Landsås utvisning tidlig i andre omgang sørget for at HILs seier aldri ble truet.