Eiriks travle drømmedag

Eirik Nygård Aasvik hadde forberedt seg på å vie dagen til feiring av egen konfirmasjon. Så ringte HIL-trenere Rune Olsen.

DEBUT: 10 minutter før full tid fikk Eirik Nygård Aasvik sin debut i HILs 4-0-seier mot Landsås. Det skjedde etter at han hadde fått presset inn sin A-lagsdebut midt inni en hektisk dag med konfirmasjon og festligheter. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Fredag ettermiddag ble det nemlig klart at det unge HIL-talentet skulle få en mulighet som han har ventet lenge på. Treneren hadde nemlig inkludert den unge spilleren i sine rekker før årets siste kamp i 4.-divisjon mot Landsås. Og det var et tilbud som 15-åringen ikke følte at han kunne si nei til.

– Å få en A-lagsdebut er jo noe som jeg har sett fram til å få oppleve. Det er slike øyeblikk som jeg håper på å få oppleve flere av med a-laget i de nærmeste sesongene, sier 15-åringen om det som endelig – og plutselig – skulle skje lørdag ettermiddag.