Fotballskolen med et viktig bidrag

– Dette har vært fem fenomenale dager. Og bidraget som vi kommer med er viktig.

FOTBALLSKOLE: Fotballskole-elevene var godt fornøyd med fotballskole fem dager til ende. Bak fra venstre: Lars Grimstad, Gabriel Nilsen, Henning Halland, Tio Strende, Fredrik Larsen Hirsti , JAkob Martinsen Eliseussen og instruktør Thierry Kopp. Foran fra venstre: Kasper Strende, Theo Berg, Magnus Erdahl, Benjamin Helmersen, Kassander Normann, Sondre Kristoffersen og Colin Berntsen. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier primus motor bak fotballskolen, Frank Aspelund. Under hans ledelse har mellom 30 og 40 unge fotballspillere fått verdifull trening fordelt på fem dager. Etter at høstværet slo inn for fullt, ble fredag en såkalt innendørsøkt. Likevel trekker Aspelund fram et opplegg som har imponert fra dag en.

– Jeg tror at alle som har fulgt med på øktene i løpet av denne uka har fått fotballfaglig påfyll, som man tar med seg videre, sier Aspelund om opplegget.