– Nesten en hel førsteellever ute

Skånland-trener Tor-Anders Hustad har fortsatt tro på at innspurten kan ende i godt med poeng.

Siterer: SOIF-trener Tor-Anders Hustad. 

sport

Hustad har med andre ord fortsatt tro på at laget har de nødvendige mulighetene til å ta 12 poeng på de fire siste kampene. Men laget må klare seg uten en rekke spillere under oppgjøret mot Rana lørdag.


Nytt stortap for SOIF: - Verst tenkelig start

Soif hadde en vanskelig oppgave i lørdagens kamp da de tok imot Ullern som leder avdeling 6 i 3. divisjon. Kampen endte 0-5, og nedrykks-spøkelset kommer stadig nærmere. 


– Sigurd Madsen, Stian Christensen, Adrian Sørensen, Terje Balteskard, Sindre Dons Dybvik og Magnus Reppen Samuelsen er alle ute i tillegg til skolefraværende Sher Day Htoo og Andreas Hustad. Tilbake kommer Eirik Christensen, Sebastian Andreassen og Theodor Hustad. Mye handler om prestasjonen som vi leverer under oppgjøret. Vi har fortsatt tro på å avslutte sesongen med fire seirer, sier Hustad.