Ishallseminar satte Harstad Mariners anleggsbehov på dagsordenen:

– Ishallen vil skape lokal hockeyfeber

– Etableringen av en framtidig ishall i Harstad vil trolig skape den samme utviklingen i Harstad som den har gjort både i Narvik og Tromsø.

ISHALL: En lokal ishall er noe som stadig rykker framover i køen. Isidrettene har lenge stått på delt førsteplass hos Idrettsbyen Harstad. Sammen med Harstad Skøyteklubbs kunstfrosne skøytebane og Harstad Turnforenings turnhall. Da sistnevnte fikk politikernes ja i kommunestyremøtet sist torsdag, er isidrettenes anleggsønsker de neste anleggene ut på lokalidrettens prioriteringsliste i Idrettens Storbyarbeid. Illustrasjon: Cowi ARKITEMA 

sport

Det sier leder i Harstad Ishockeyklubb, Tom-Gunnar Hansen, om tanken på en framtidig ishall i Harstad. Det ble satt ytterligere på dagsordenen av at det søndag og mandag ble avholdt et ishallforedrag i Harstad. Da var blant annet Hansen på plass sammen med en rekke skikkelser, både i lokal politikk og idrettsliv. Målet for seminaret var å belyse effektene av ishaller, og å se mulighetene for å raskest mulig kunne etablere dette idrettsanlegget innenfor kommunegrensene.

– Etableringen av en framtidig ishall i Harstad vil trolig skape den samme utviklingen i Harstad som den har gjort både i Narvik og Tromsø.