Konferanse gjenoppstår. Navn på de første foredragsholderne er sluppet

Etter ett års koronapause har Nordnorsk Fotballkonferanse ambisjoner om å gjenoppstå med et enda sterkere program enn ved sist gjennomføring tilbake i 2020.

FORRIGE GANG: Svein Erik Hegerberg og Gerd Stolsmo, foreldrene til to av verdens beste kvinnelige fotballspillere, stilte på konferansen i januar 2020. De fortalte om reisen fra starten i fotballbingen på Sunndal til toppen av fotballverdenen. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Helga 14.–16. januar er det planen at man igjen skal kunne benke seg ned for å få fotballfaglig påfyll. Det skjer etter ett år hvor konferansen, som de aller fleste andre arrangementer av samme type, måtte holde koronastengt.

Når restriksjonene nå er fjernet, og idretten igjen har fått fritt spillerom, satser man på at det skal være mulig å kunne fylle opp Nordic Hall i enda større grad enn man gjorde for to år siden.