Sigmunds store seier

Sigmund Jakobsen og Sjø Bris vant lørdagens storløp i Harstad Travpark.

overlegen: Sigmund Jakobsen vant en overlegen seier med Sjø Bris, hans tredje strake seier med hesten.  Foto: Geir Arne Johnsen

sport

Kusken og den 6 år gamle hoppa tok sin ellevte seier sammen på drøyt to år da ekvipasjen vant Myr Faksens hoppeserie. Hestens eiere eier Heidi Gylseth og Charles Evertsen kunne med dette innkassere 30.000 kroner. I premien ligger det også bedekning av Nord-Norges beste hest, Myr Faksen.

- Det er en fantastisk kapasitet på hoppa. Vi fant nye krefter på oppløpet. Da ble vi hardt presset av konkurrentene Hefti Maia og Gardin Trappa. Hun kan nesten ikke kjøres tom, det er ingen grenser for hvor langt hun kan nå. Hun bør klare seg bra i eliten, sier en meget kusk etter seieren.