VG-kommentator krever at fotballtopper går av: – Har ingen planer om å trekke meg

Hugo Kjelseth sier han tåler kritikken og står i den med rak rygg.

FORTSETTER: Hugo Kjelseth fra HIL er leder i Divisjonsforeningen fram til årsmøtet i mars. 

sport

Som fungerende styreleder i interesseorganisasjonen Divisjonsforeningen, som representerer fotballklubbene i 2.- og 3.-divisjon, får Harstad-mannen skyts rettet mot seg etter VGs sak torsdag om prosessen da ny daglig leder ble ansatt. Kjelseth var sentral i arbeidet, som førte til at Kari Lindevik ble ansatt. Lindevik var arbeidende styreleder med Kjelseth som nestleder før hun tiltrådte. Dermed rykket Kjelseth opp som styreleder.


Fotball-leder ansatte sin egen styreleder i ny jobb: – Jeg kan se at noen kan tenke at det var litt spesielt

Da Kari Lindevik søkte og senere fikk jobben som daglig leder i Divisjonsforeningen, var hun på samme tid styreleder i interesseorganisasjonen. Nestleder Hugo Kjelseth var med på ansettelsen, og han arvet styrelederposten.


I tillegg har Kjelseth brukt og sendt e-post fra en konto i sitt eget konsulentselskap i prosessen, samt omtaler på Facebook-siden til selskapet at han har vært engasjert.