Medkilas Mette Skau: Skåring, seier, banens beste og bursdag

Da Medkila vant 2-1 over Kil-Hemne, var det spesielt en spiller som kom i fokus.

BURSDAGSKLEM: Mamma Lena Skau ga Mette Aasvik Skau, en skikkelig bursdagsklem etter kampen  Foto: Andreas Isachsen

sport

Det ble ikke ikke hat-trick, men i stedet kunne Mette Aasvik Skau notere seg for en sjelden quadruple. Hun fylte 31 år lørdag og feiret like godt dagen med skåring og ble kåret til banens beste da Medkila sleit seg til en ny trepoenger. Skåringen beskriver hun lattermildt slik:

– Den der type skudd har jeg trent på lenge, minst 13 år. Nei, spøk til side. Jeg har skåret på innlegg før, men også dette målet var nok ment som et innlegg, så ærlig på meg være, sier Skau om skåringen som dalte over KIL-Hemnes målvakt og inn i lengste hjørne.