Hjem fra NM med medaljer

Stian Erik Rolstads deltakelse under helgas NM i styrkeløft endte i medaljedryss.

STYRKELØFT: Stian Erik Rolstad (t.v.) er fornøyd med gjennomføringen av NM i styrkeløft. Her sammen med helgas coach , Simen Brinck-Hansen. Foto: privat 

sport

Det bekrefter Rolstad, etter at årets utgave av mesterskapet for juniorer og veteraner gikk av stabelen i Molde sist helg. Her var Rolstad eneste deltaker i den yngste veteranklassen, klasse minus 120 kilo. Likevel viste han fram løft i de tre ulike disiplinene som viser at han holder et høyt nivå.

– I knebøy løftet jeg 240 kilo, i markløft 260 kilo, mens jeg landet på 162,5 kilo i benkpress. Det er noe som jeg er godt fornøyd med. Prestasjonene holdt til sølv i benkpress og knebøy, mens det ble bronse totalt på meg når man visket ut klasse- og vektgrenser, sier Rolstad, som i mangel av klubb i Harstad, representerte Tromsø-klubben TSI.