Knut-Eirik Dybdal om årets Arctic Race:

– Vi skal skape stemning

Sist løpet avsluttet i Harstad var det full folkefest. Innbyggerne samlet seg i finstasen og var klar for en ordentlig feiring.

17. maistemning: Tusener på tusener samlet seg i gatene da Arctic Race hadde målgang i Harstad i 2013. Dessverre blir det ikke samme folkehav denne gang, men likevel kan harstadværinger være med å skape stemning langs løypa. Arkivfoto: Tore Skadal 

sport

Arctic Race ble i fjor avlyst på grunn av korona. Derfor skal planen som ble lagt for 2020 gjennomføres i år.

– Det blir ikke det samme i år som da målgangen var i Harstad i 2013 på grunn av situasjonen med korona, men vi håper å kunne bidra til å skape noe av den samme stemningen som var i 2013, forteller direktør for Arctic Race of Norway, Knut-Eirik Dybdal.