Derfor forlenger ikke Ida vikariatet: Klar for å gå videre i livet

– Fotballen har vært en livsstil helt siden jeg var liten. Nå har jeg kommet til et punkt i livet hvor jeg vektlegger andre prioriteringer.

TILSKUER: Ida Fossem er ifølge seg selv 110 prosent sikker på at fotballen nå er lagt bort, og at det ikke blir flere kamper denne sesongen. – Jeg prioriterer annerledes fremover, og føler at dette er en avgjørelse som jeg kan leve godt med, sier Fossem. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier Medkila-kaptein gjennom flere sesonger, Ida Fossem. Før sesongens første hjemmekamp mot Grei var ikke hun en del av troppen som skulle i krigen. Derimot hadde hun funnet fram sitt tovede sitteunderlag, og tok plass på tribunen.

For hun har nemlig landet på å si nei til videre spill med Medkila. Fossem stilte opp i sesongens første to kamper, da Medkila tok seirene som er kommet hittil. Hun skulle også spilt mot KIL/Hemne, men kampen ble utsatt til i høst da Medkila ble koronarammet.