I dag er det 30 år siden den store festen: – Slik situasjonen er for klubben nå, er det bare historien og minnene igjen

1991 og 2021 utgjør ytterpunktene for fotball i Grovfjord IL.

GJENSYN: Ildsjeler ser tilbake på den største fotballdagen i Grovfjords historie da klubbens a-lag spilte kamp på Sletta for 4.227 tilskuere. 26. juni er det 30 år siden cupfesten mot Lillestrøm. Fra venstre: Oddmund Nilsen, Per Sandengen, Øyvind Strøm, Gunnar Johansen og Svein Bertin Simonsen. Fotballene er signert av begge lags spillere fra den gang. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Inne i klubblokalene sitter ildsjeler gjennom tiår. Gunnar Johansen har vært med helt siden starten i Grovfjord IL. Veggene er dekket av bilder vimpler samlet i årenes løp, og ei t-skjorte som er 30 år gammel. Den ble produsert for den ene kampen, som er toppunktet for Grovfjords fotballhistorie. Cupoppgjøret mot selveste Lillestrøm på Sletta 26. juni 1991.

– Det var en fantastisk opplevelse, sier Johansen.