Forprosjektets menn om realiseringen av Hålogaland Spektrum: – Flerbruket vil bli avgjørende

– Sponsorene varsler stor interesse for Hålogaland Spektrum, og kaller dette for en kjempespennende idé.

POSITIVE: Dag-Jøran Olsen (t.v.) og Realf Hansen har begge stor tro på at Hålogaland Spektrum lar seg realisere. – Et spektrum vil føre til økt bolyst og at Evenskjer blir et sterkere sentrum i hålogalandsregionen, mener henholdsvis delprosjektlederen og prosjektlederen for stor-arenaens forprosjekt: Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier prosjektleder Realf Hansen og delprosjektleder Dag-Jøran Olsen etter at de onsdag presenterte storhall-prosjektet for Tjeldsund kommunestyre. Tilbakemeldingene som de fikk fra de folkevalgte var nesten utelukkende positive. Dette var også respons som var avgjørende for prosjektets videre vei. Og for Hansen og Olsen var politikernes positivitet på mange måter avgjørende for prosjektets utvikling.

– Hadde kommunestyret vært negativt innstilte til prosjektet, så hadde det nærmest vært meningsløst for oss å fortsette arbeidet. Politikernes signal om at de ønsker dette er direkte avgjørende for at vi kan gi gass med prosjektet inn i framtida, sier Olsen.