Slik ser de for seg en storstue og regionsarena på Evenskjer

Idrett, kultur og næring samlet under tak på 11.206 kvadratmeter.

PRESENTASJON: Delprosjektleder Dag-Jøran Olsen og prosjektleder Realf Hansen la fram planer om et Tjeldsund spektrum for kommunestyret onsdag formiddag.  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Det er hva prosjektleder Realf Hansen og delprosjektleder Dag-Jøran Olsen, samt styringsgruppa, ser for seg på Evenskjer. Planene for et Hålogaland spektrum ble lagt fram for kommunestyret i Tjeldsund onsdag formiddag da en forprosjektrapport ble overlevert.

Fortjener hall

Fleridrettslaget Skånland OIF går i front i et forsøk på å realisere en etterlengtet storhall for regionen. Den skal være langt mer enn en fotballhall, og presenteres som en storstue, som skal brukes til kulturarrangementer, konferanser og møter. Den skal, ifølge prosjektrapporten, bidra til samfunnsutvikling og bolyst.