Ber kommunen vurdere alternative steder for vaksineringen: – Denne gangen kunne noen andre tatt smellen

Elitelaget i innebandy og turnerne må flytte til Seljestadhallen. – Unødvendig, mener idrettsledere.

BEREDSKAPSHALL: Harstadhallen skal tas i bruk i månedsskiftet til vaksinering mot korona, og idretten får tidligst slippe inn igjen i november. Bildet er tatt i forbindelse med influensavaksinering 13. oktober i fjor. Foto: Frank R. Roksøy 

sport

Bakgrunnen er at Harstadhallen i månedsskiftet juni juli skal tas i bruk for koronavaksineringen, som hittil har funnet sted i Seljestadhallen. Det får hovedbrukerne av Harstadhallen til å reagere. Harstad Innebandyklubb, som har byens eneste lag på elitenivå, må flytte til Seljestadhallen. Det samme gjelder Harstad Turnforening.

– Blir ikke ivaretatt

– Vi er svært misfornøyde, sier sportslig leder Nicolai Christensen i innebandyklubben.