Alle gode ting er tre for Harstad Karateklubb:

Vil ha fram nye ninjaer

For snart ti år siden startet Bjarne Rafaelsen opp Harstad Karateklubb. Nå er framtidsmålet å få fram lokale utøvere som presterer på nasjonalt nivå.

NINJA CUP: Juniorer fra Harstad Karateklubb og Tromsø Karateklubb fant seg godt til rette under lørdagens utgave av Ninja Cup i Harstadhallen. TIl høsten venter et nytt stevne for de unge i Tromsø. Foto: privat 

sport

Det sier grunnleggeren av og hovedtreneren hos Harstad Karateklubb etter at klubben endelig fikk lov til å arrangere aldersbestemt stevne lørdag. For det har ikke vært lett i disse tider.

– Vi har vært nødt til å avlyse våre arrangementer to ganger tidligere grunnet koronasituasjonen. Men endelig kunne vi invitere til årets første aldersbestemte karatetrening, sier Rafaelsen om lørdagens Ninja Cup i Harstadhallen. For karateklubben var dette det første offisielle arrangementet som klubben sto for etter at koronaviruset skapte en ny hverdag for idretten 12. mars 2020.