Endelig tilbake på publikumsplass

– Kall oss gjerne for Team Hestesport.

TILBAKE: Folket kunne for første gang ta steget tilbake til Harstad travpark før denne løpsomgangen. Det satt Helene Stokmo, Oda Madelen Lillegård Løtveit, Margrethe Justad og Synne Øyan. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier Helene Stokmo etter at hun, Oda Madelen Lillegård Løtveit, Margrethe Justad og Synne Øyan endelig fikk muligheten til å ta del i publikumslivet i Harstad travpark igjen. Det har de fått muligheten til for første gang siden strenge koronarestriksjoner sørget for at publikum ikke lenger kunne være en naturlig del av travarrangementene i nasjonale travparker.

– Men det er helt fantastisk å kunne være tilbake. Det er så mye bedre enn å se løpene på tv. Det er noe eget med stemningen når man ser løpene live, sier firkløveret på publikumssida.